fredag, maj 08, 2009

Goda grannar...

Kolla in dessa bilderna på vår framsida... Efter vårt slit på framsidan var det fortfarande mycket kvar att göra men vi tyckte att det var hur fint som helst, vi vet ju hur det såg ut innan vi började rensa bort all bråte...

FÖRE

Efter middagen idag gick jag ut för att hämta posten, då ser jag att grannen är ute på sin tomt och kör grävskopa... Jag känner Daniel sedan innan så vi började snacka lite, de ska på Cykelfesten imorgon också...men det slutade med att Daniel kasade ner med grävmaskinen till oss...


EFTER


Snacka om att ha underbara grannar! Detta gjorde Daniel på halvtimme, det hade tagit oss hela sommaren att jämna till som på bilderna... Så imorgon är det Daniel med sambo som kommer hem till oss på fördrink med tilltugg och givetvis kommer det även att stå en Johnnie Walker och vänta på Daniel (tack morsan)..!

5 kommentarer:

Sofia sa...

Jösses, underbart ju! Nu finns det ÄNTLIGEN en ordentlig parkeringsplats så man slipper stå under björken och få gegga på bilen.. ;)

Maria sa...

Herregud vad snällt! Nu kan ni ju hitta på en massa annat kul i sommar! Kanske får lov att bjuda herrskapet på en drink på Stenshamn?

Johanna sa...

ia - det ska bli blomsteräng - ingen parkering... du får stå kvar i geggan... ;)
Maria - ja tack!

Emil sa...

ser riktigt fint ut! skönt med goda grannar, och du jens sliper fresta axeln i sommar =)

Svärisarna sa...

Underbart fint!!!! Ha så kul i kväll.